Termeni si conditii

Bine ați venit pe respire.ro, vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile înainte de a utiliza sau obține orice servicii, informații sau produse prin intermediul acestui site. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Respire.ro își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsita accesând aceasta pagină, numita „Termeni și condiții”. Site-ul www.respire.ro este operat de către RESPIRE PROTECTION S.R.L., persoana juridică cu sediul social la adresa Strada Nicolae Iorga nr.5, PARTER, BIROUL NR. P12, Sector 1, București, Romania, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/4865/2020.

Accesul pe site-ul respire.ro este garantat în interes personal, respectiv plasarea de comenzi online, informare în privința produselor prezentate pe site, și nu îi conferă dreptul utilizatorului de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor respire.ro fără acordul prealabil scris al acesteia. Dreptul de a crea o legătură web – link – către respire.ro este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atâta timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel, după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.

  • Obiectul și acceptarea prezentului contract de vânzare

Prezentul Contract de vânzare este aplicabil tuturor comenzilor realizate prin intermediul respire.ro. Clientul se obligă să ia la cunoștință de aceste condiții înainte de a realiza o comandă. Toate comenzile implică acceptarea tuturor acestor condițiilor generale de vânzare de către client. Acceptarea prezentului contract de către client se face prin bifarea căsuței “Sunt de acord cu Termeni și Condițiile” si prin apăsarea butonului “Confirm Comanda” sau “Finalizați Comanda.”

  • Produsele afișate pe respire.ro

Fotografiile produselor afișate pe respire.ro sunt proprietatea lui RESPIRE PROTECTION S.R.L. și orice utilizare a materialelor de pe website necesită o aprobare prealabilă din partea noastră. Fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii neincluse în pachetele standard. Cu toate acestea, RESPIRE PROTECTION S.R.L. depune toate eforturile pentru ca produsele comandate să arate exact ca cele afișate în fotografiile produselor afișate online, în particular în privința formei, culorii și specificațiilor, sub rezerva prețului ales de client. Din cauza calibrării luminozității monitoarelor și a telefoanelor mobile, a tipurilor vechi sau moderne de dispozitivele electronice, imaginile pot părea diferit.

  • Prețul produselor pe respire.ro

Nu există comandă minimă impusă. Toate prețurile afișate pe site sunt în RON. Prețurile prezentate nu includ TVA. Nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe pagina produsului acest lucru (în funcție de promoția în vigoare, în cazul unei acumulări de produse, livrarea va este oferita). Cheltuielile de livrare vor fi menționate în mod distinct pe ultima pagina înainte de finalizarea comenzii.

Codurile promoționale pot fi utilizate pentru toate produsele de pe site-ul respire.ro. Codurile promoționale nu pot fi cumulate cu reducerile deja afișate pe website în perioadele de reduceri. Codurile promoționale pot fi utilizate de nenumărate ori de un singur client, în afara excepțiilor sau codurilor personalizate prin care termenii vor fi discutați direct cu noi.

În situația afișării unui preț eronat, vom lua toate măsurile pentru remedierea erorii cât mai curând posibil. Daca prețul va fi sub 15% din valoarea normala a unui astfel de produs, acesta va fi considerat neserios si derizoriu, conform art. 1665 Cod Civil, iar orice comanda făcută pe baza acestui preț va fi anulată.

  • Dreptul de returnare a produselor

În conformitate cu legislația Română, consumatorul are dreptul să notifice în scris RESPIRE PROTECTION S.R.L. că renunță la cumpărare, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Dat fiind faptul ca RESPIRE PROTECTION S.R.L. comercializează produse personale si igienice, din motive igienice, NU putem accepta retururi ale produselor ce sunt dezambalate (scoase din celofan), în afara situațiilor în care produsele comporta defecțiuni, cazuri puțin probabile în care RESPIRE PROTECTION S.R.L. va asigura returul și schimbul sau rambursul produsului. Clientul are obligația de a comunica în scris la adresa de email contact@respire.ro defectul observat, însoțit de fotografii și/sau material video a defectului observat, pentru a beneficia de condițiile de mai sus.

În cazul retururilor produse ce nu au fost dezambalate, returnarea produselor trebuie sa se facă împreună cu toate accesoriile, consumatorul suportând cheltuielile de expediție conform legilor românești. În coletul de retur, trebuie pus factura primită. Adresa de retur este: Strada Nicolae Iorga nr.5, PARTER, BIROUL NR. P12, Sector 1, București, Romania. Dacă produsele nu sunt dezambalate sau după evaluarea defecțiunii produsului, vom proceda la returul sau rambursul produsului într-o perioadă de 10 zile lucrătoare.

  • Metoda de plata a produselor

Metoda principala a plății produselor noastre este online cu cardul de credit. Plata cu cardul se poate efectua atât cu cardul personal cât și cu cel al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele euplatesc.ro. Respire.ro nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

  • Metoda de livrare a produselor

Comenzile se livrează, de regulă, între 24 și 48 de ore de la momentul comenzii (1 -3 zile lucrătoare, în afara zilelor de sărbătoare). Produsele sunt expediate prin intermediul societății Sameday, costurile de expediere sunt suportate de către cumpărător. Suma specificată pe factură reprezintă costul final ce trebuie achitat de către cumpărător.

Dacă ați plasat o comandă și nu ați primit e-mailul de confirmare în maxim o oră de la plasarea comenzii, vă rugăm să ne scrieți la contact@respire.ro, este posibil să nu se fi înregistrat corect comanda. Dacă ați primit e-mailul de confirmare, nu este nevoie sa ne contactați, comanda dumneavoastră a fost înregistrată corect și veți primi în scurt timp un mesaj din partea lui Sameday pentru a vă anunța livrarea comenzii.

  • Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului respire.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică, scripturi, programe și alte opere originale – este proprietatea respire.ro si este apărat de legea drepturilor de autor și a drepturilor conexe. Folosirea fără acordul respire.ro a oricăror elemente enumerate mai sus sau alte opere originale se pedepsește conform legilor în vigoare.

Pentru a ne sesiza orice încălcare privind legea pentru protecția drepturilor de autor, ne puteți contacta la contact@respire.ro

  • Dispoziții finale

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni și condiții, precum si orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.

RESPIRE PROTECTION S.R.L.

Sediu social: Bucuresti Sectorul 1, Strada Nicolae Iorga, Nr. 5, PARTER, BIROUL NR. P12

Email: contact@respire.ro

Tel: 0040746221021

Reg. Com: J40/4865/2020