Livrare si retur

Metoda de livrare a produselor

Comenzile se livrează, de regulă, între 24 și 48 de ore de la momentul comenzii (1 -3 zile lucrătoare, în afara zilelor de sărbătoare). Produsele sunt expediate prin intermediul societății Sameday, costurile de expediere sunt suportate de către cumpărător. Suma specificată pe factură reprezintă costul final ce trebuie achitat de către cumpărător.

Dacă ați plasat o comandă și nu ați primit e-mailul de confirmare în maxim o oră de la plasarea comenzii, vă rugăm să ne scrieți la contact@respire.ro, este posibil să nu se fi înregistrat corect comanda. Dacă ați primit e-mailul de confirmare, nu este nevoie sa ne contactați, comanda dumneavoastră a fost înregistrată corect și veți primi în scurt timp un mesaj din partea lui Sameday pentru a vă anunța livrarea comenzii

Dreptul de returnare a produselor

În conformitate cu legislația Română, consumatorul are dreptul să notifice în scris RESPIRE PROTECTION S.R.L. că renunță la cumpărare, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Dat fiind faptul ca RESPIRE PROTECTION S.R.L. comercializează produse personale si igienice, din motive igienice, NU putem accepta retururi ale produselor ce sunt dezambalate (scoase din celofan), în afara situațiilor în care produsele comporta defecțiuni, cazuri puțin probabile în care RESPIRE PROTECTION S.R.L. va asigura returul și schimbul sau rambursul produsului. Clientul are obligația de a comunica în scris la adresa de email contact@respire.ro defectul observat, însoțit de fotografii și/sau material video a defectului observat, pentru a beneficia de condițiile de mai sus.

În cazul retururilor produse ce nu au fost dezambalate, returnarea produselor trebuie sa se facă împreună cu toate accesoriile, consumatorul suportând cheltuielile de expediție conform legilor românești. În coletul de retur, trebuie pus factura primită. Adresa de retur este: Strada Nicolae Iorga nr.5, PARTER, BIROUL NR. P12, Sector 1, București, Romania. Dacă produsele nu sunt dezambalate sau după evaluarea defecțiunii produsului, vom proceda la returul sau rambursul produsului într-o perioadă de 10 zile lucrătoare.

 

RESPIRE PROTECTION S.R.L.

Sediu social: Bucuresti Sectorul 1, Strada Nicolae Iorga, Nr. 5, PARTER, BIROUL NR. P12

Email: contact@respire.ro

Tel: 0746221021

Reg. Com: J40/4865/2020

Cod fiscal: RO42482673